Aston Villa – Newcastle | 23. januar

Aston Villa – Newcastle | 23. januar

Tip: Aston Villa -0.75 @ 1.82

Kan spilles ned til: 1.75

Bookmaker: Bet365

Odds fundet: 16:24 19. januar

Den sidste værdi klemmes ud på hjemmesejren

Aston Villas førsteholdstrup har siddet over i Premier League siden kampen mod Manchester United d. 1 januar, på grund af en Corona-hærget trup. Det er svært at opsnuse hvordan Aston Villas trup har været påvirket af Corona-situationen, men de burde kunne stille slagkraftigt til denne kamp, med over 14 dages hvile siden udbruddet.

Forinden denne kamp venter en svær opgave mod Manchester City på udebane. Der venter samtidigt et stramt Premier League program resten af sæsonen. Med den lange pause, går vi dog ud fra at truppen burde være i fin stand og velrestitueret.

Newcastle har leveret nogle kedelige resultater de seneste par kampe, hvor de har skabt utroligt lidt. I de seneste 7 kampe har man kun scoret 1 mål, hvilket ikke er decideret ufortjent eller uheldigt.

De seneste par runders Expected Goals viser, at det har været op af bakke med at få det offensive spil på banen til at fungere. De seneste 5 Premier League kampe har de skabt et forventet antal mål på: 0.17 – 1.05 – 0.26 – 0.82 – 0.20. Desværre for Newcastle, har denne form ikke kunne række til mere end en trist 20 plads. Newcastle må føle sig heldige med at der ligger 3 bundskrabere i ligaen og optager nedrykningspladserne.

Optimismen i Aston Villa er derimod helt anderledes. Man ligger godt nok på en 11 plads, men de 3 kampe man har spillet færre end ligakonkurrenterne, kan sende dem helt op på en delt andenplads (Usandsynligt, men you get the point). Der er masser af offensivt output, og man finder hinanden fremragende på banen. Det vidner 29 mål over sæsonens 15 kampe om. Især Jack Grealish er ikke langt fra at have spillet sig i form til at lande en kontrakt i en top 4 klub i Premier League næste sæson.

Aston Villa har bestemt nøglerne i truppen til at få dirket Newcastles defensiv op. Derfor burde de have gode muligheder for at straffe et mandskab med selvtilliden i frit fald.

  • Post published:19/01/2021
  • Post last modified:19/01/2021