Aston Villa – Arsenal | 6. februar

Aston Villa – Arsenal | 6. februar

Tip: Aston Villa +0 @ 1.98

Kan spilles ned til: 1.85

Bookmaker: Bet365

Odds fundet: 07:50 5. februar

Er Arsenal virkelig i forbedring?

Det er svært at se hvorfor Arsenal skal være favoritter i den kamp her. Aston Villa har godt nok ikke været alt for godt kørende i 2021, men de var uheldige mod Burnley (Expected Goals på 2.71 – 0.72), og det er ingen skam at tabe til et West Ham hold lige nu, der ligger på en imponerende 5 plads i ligaen.

Arsenal har et par sejre på kontoen det seneste stykke tid. Men de seneste er kommet mod Southampton, Newcastle, West Brom og Brighton. Ikke ligefrem Champions League modstand.. Og kigger man på formen over de sidste 15 kampe, har man faktisk kun vundet disse 4 og en enkelt ekstra over Chelsea. Det er godt nok op af bakke.

I Arsenals sidste kamp fik de så gjort optakten til denne kamp endnu værre for dem selv, da både David Luiz og Bernd Leno fik rødt kort. Man kommer altså uden sin bedste målmand og en fast midterforsvarer. Det er ren guf for et Aston Villa hold der virkelig kan sprudle offensivt på dagen.

I efteråret vandt Aston Villa en stensikker 3:0 sejr i runde 8 mod Arsenal i det omvendte opgør. Her var Arsenal i en stærkere opstilling end de kommer i til denne kamp.

Kigger man på Expected Goals, ser vi at Aston Villa endda ligger over Arsenal i hele sæsonen. Her finder vi Aston Villa på en 7 plads, og Arsenal på en 9 plads, i forhold til hvordan spillet på banen har været i løbet af sæsonen.

Aston Villa kommer med en en rigtig stærk trup til denne kamp, og værdien skal klart ligge på dem, mod et Arsenal hold der lige nu kun har klubnavnet der taler for dem.

  • Post published:05/02/2021
  • Post last modified:05/02/2021