Arsenal – Southampton | 16. december

Arsenal – Southampton | 16. december

Tip: Southampton AH +0.25 @ 2.07

Kan spilles ned til: 1.90

Bookmaker: Bet365

Odds fundet: 11:06 16. december

Ingen tegn på forbedring i Arsenal

Det er svært at følge logikken i at Arsenal skal være så store favoritter i denne kamp. Imens man kan overkomme at tæve et par skodhold i Europa League, har man været rædselsfulde i denne sæsons Premier League.

Efter 12 kampe finder man sig selv med kun 13 point, og en målscore på 10:15. Absolut forfærdeligt på rigtig mange måder, og det er helt utroligt at man ikke har formået at score flere mål i denne periode, med så meget offensiv kvalitet i truppen.

Forleden i nederlaget mod Burnley, skrev man endnu et kedeligt kapitel ind i historiebøgerne, med 4 nederlag i streg på hjemmebane i Premier League. Det er 61 år siden man sidst har gjort det. Ikke ligefrem imponerende for et hold af Arsenals kaliber.

Til denne kamp kommer man endda med en amputeret trup. Xhaka tog et tåbeligt rødt kort senest i 1-0 nederlaget mod Burnley, og melder sig derfor ind i karantæne-klubben sammen med Bellerin. Derudover er Partey, Guendouzi, Sokratis og Torreira ude her, af vigtige navne.

Helt anderledes ser det ud for Southampton, der finder dem selv på en rigtig flot 4 plads, med 23 point over 12 kampe. Man kommer med en frisk trup uden større skadesproblemer, og det ligner at hele A-kæden kan komme i spil her.

Oddset er slet ikke justeret nok for Arsenals rædselsfulde præstationer på banen, og endnu værre er det, at man slet ikke kan se tegn på forbedringer i spillet. Der er derfor ikke meget grund til at tro på at tingene skulle ændre sig foreløbigt.

Dette giver os et rigtig lækkert handicap odds på udeholdet, der kommer med masser af medvind.

  • Post published:16/12/2020
  • Post last modified:26/12/2020