Arsenal – Manchester City | 18. juli

Arsenal – Manchester City | 18. juli

Manchester City -1.5 AH @ 1.94

Odds fundet – Bet365: 13-07 11:55 (Findes under “Asian Lines”)

Med 2 meget identiske spillestile, burde City igen trække sig ud med en overbevisende sejr her i FA Cup semifinalen.

Spillermaterialet på City’s side er markant bedre end hos Arsenal, og med 2 boldbesiddende spillestile, vil kvaliteten udgøre forskellen.

Det ses også på de indbyrdes kampe, hvor Manchester City har dækket 2 måls linjen de sidste 7 indbyrdes opgør, med en målscore på hele 20:2. Det var tydeligt i den seneste indbyrdes for en lille måned siden, at City er overlegne i denne måde at spille fodbold på.

Pep Guardiola og hans tropper hungrer desperat efter trofæer, efter at Liverpool har snuppet PL titlen i år. De kan da også komme meget friskere til denne kamp end Arsenal, da City møder bundproppen Bournemouth, mens Arsenal møder selveste PL vinderne Liverpool.

City har mandag fået en glædelig besked ved at måtte spille CL til den kommende sæson, hvilket må gøre moralen i omklædningsrummet helt fantastisk. Med denne deltagelse i land, vil man kunne holde sammen på truppen til den kommende sæson.

På XPG burde Manchester City på dette tidspunkt stå med en PL titel, mens Arsenal har været tynd øl hele sæsonen. Der burde derfor være kvalitetsforskel på holdene her.

  • Post published:13/07/2020
  • Post last modified:20/07/2020