Arsenal – Chelsea | 26. december

Arsenal – Chelsea | 26. december

Tip: Chelsea -0.5 AH @ 1.97

Kan spilles ned til: 1.90

Bookmaker: Nordicbet

Odds fundet: 15:25 22. december 2020

Arsenals rædselsfulde form fortsætter

Arsenal kommer ind til denne kamp som nummer 19 på formbarometeret over de seneste 10 kampe. Der er simpelthen kun 1 hold der har præsteret at få færre point end Arsenal i denne periode, hvilket er Sheffield United med 2 point på 14 kampe.

Arsenal har en rigtig vigtig kamp i aften mod Manchester City, som kan stjæle en del fokus. Med en sæson der allerede nu ser ud til at være totalt tabt på gulvet ift. europæiske pladser igennem Premier League, vælger man nok at have fokus på denne kamp.

Vi må stadig kigge meget langt efter forbedringer i Arsenals spil, og der er derfor ikke meget der tyder på at man skulle præstere væsentligt bedre i denne kamp.

Derimod har Chelsea fat i noget af det rette, som kommer fra en 3:0 sejr over West Ham. Et par svipsere mod Everton og Wolverhampton har fået dem til at se dummere ud end de er, med kun 2 point op til en 2 plads i Premier League.

Braget her der ofte har en kæmpe derby stemning over sig, vil nok blive kvalt i det tomme stadion med kun meget få tilskuere på stadion. Det er simpelthen umuligt at gengive derby intensiteten i en kamp med kun knap 2.000 tilskuere, på et stadion med plads til over 60.000.

Til denne kamp har Arsenal ikke længere folk i karantæneboksen, men man savner stadig Partey, Torreira og Guendouzi på midtbanen. Chelsea ser ud til at kunne starte et rigtigt stærkt hold, hvor man måske kan få Chilwell, Ziyech og James ind i anden halveg fra bænken.

  • Post published:22/12/2020
  • Post last modified:22/12/2020