AGF – Randers | 28. maj

AGF – Randers | 28. maj

Over 2.5 mål @ 2.17

Odds fundet – Unibet: 26-05 10:40 (Findes under “Asian Lines”)

Dette spil ser ikke så overbevisende ud, hvis man stirrer sig blind i de forrige indbyrdes opgør. Der er et lokalopgør i spil her, hvor der er gang i den på tribunerne.

Det plejer der ihvertfald at være..

Med tomme tribuner til denne kamp, vil stemningen være helt anderledes. Dette burde dræbe intensiteten en hel del, hvor spillerne kan fokusere fuldt ud på spillet på banen. Uden denne påvirkning, burde lokalopgørs-stemningen blive kvalt. Det er i høj grad denne derby stemning, der er med til at skabe de tætte og intense opgør.

AGF mangler både kaptajn Backman, samt hans makker i bagkæden Munksgaard. Dette svækker AGF markant, og vil skabe en meget større uro i forsvaret i normalt.

I Superliga opstarten regner vi med at se en hel del fejl i opspillet i forsvaret, som også er set i Bundesligaen opstarten. Der mangler indbyrdes forståelse og holdene er ude af kampform, hvilket kan skabe farlige situationer på banen.

Statistisk over sæsonen ser det godt ud, hvor holdene snitter henholdsvis 2.7 og 3 mål.

Randers er gået over linjen 16 gange – 7 under.
AGF er gået over linjen 14 gange – 9 under.

Dertil skal Randers for alvor sætte slutspurten ind her, hvis de vil med i top 6. Der er stadig muligheder for at overhale AaB, men der skal meget gerne 3 point på kontoen i denne kamp, før det er realistisk.

Med et odds der ligger et godt stykke over de 2.00, er der et fint værdispil der ligger og venter på os her.

  • Post published:26/05/2020
  • Post last modified:14/12/2020