AGF – FC Midtjylland | 22. november

AGF – FC Midtjylland | 22. november

Tip: FCM vinder kampen @ 2.07

Kan spilles ned til: 2.00

Bookmaker: Nordicbet

Odds fundet: 13:31 15. november

FC Midtjylland er fit for fit igen

FC Midtjylland beviste igen i sidste runde mod FCK hvilken stormagt de er i dansk fodbold, med en fremragende 4-0 sejr. Og ja, FCK er er i skidt stand lige nu, men det er stadig imponerende at steppe op og pakke den direkte guldkonkurrent fuldstændigt væk under græstæppet.

Landsholdspausen er kommet på et fint tidspunkt for FC Midtjylland, der har haft et meget presset program med både Superliga, Champions League og pokalturneringen.

I pokalturneringen fik FCM sparet godt med kræfter, hvor man kørte en sikker 1:0’er hjem, med næsten hele reserveholdet i spil. AGF var ude i forlænget spilletid efter et dramatisk opgør mod Kolding, hvor man måtte slide sig til avancement på straffespark. Dette kunne man delvist takke målmanden Grabara fra, der kom rigtig sløjt fra start. AGF havde en del af førsteholdet i aktion her.

FC Midtjylland står med et sidste skud i bøssen for at få noget ud af Champions League gruppespillet, onsdagen efter mod Ajax. Der er selvfølgelig stort fokus på denne kamp, men efter en god periode med restitution skal man altså have energi og være professionel nok til at kunne levere i denne kamp forinden.

Målt i ren spillerkvalitet er FCM stadig langt foran resten af holdene i ligaen. AGF følger pointmæssigt fint op på sidste sæsons succes, men spillemæssigt har det ikke være guld og grønne skove. På Expected Goals indtager man kun en 8 plads, og der er rigeligt at arbejde med i Århus.

Et velrestitueret FCM hold skal altså være pæne favoritter i dette opgør.

  • Post published:15/11/2020
  • Post last modified:15/11/2020