AC Horsens – Lyngby | 18. april

AC Horsens – Lyngby | 18. april

Tip: o. 2.5 mål @ 1.875

Kan spilles ned til: 1.80

Bookmaker: Bet365

Odds fundet: 19:07 14. april

Festfyrværkeri eller nervøs bundkamp?

Stakkels stakkels Lyngby.

Sikke en præstation de leverede mod AaB. En indsats der klart gjorde dem til de fortjente ejere af 3 point. Allerede i første halvleg burde de vel have været foran med 3-4 mål, hvor AaBs målmand Jacob Rinne leverede en fuldstændig fantastisk kamp.

Man får næsten helt ondt af dem, når det hele endte med et frisparksmål af Iver Fossum der røg op i højre krog til 2:2 i det 94’ minut. Derudover var AaBs første mål lidt tilfældigt på et hjørnespark, hvor opdækningen ikke var helt skarp.

Lyngby fortsætter igen igen det imponerende spil, og det er tydeligt at se de har et bundholds marginaler.

De 2 point man nu mangler i kampen de fortjente at vinde mod AaB, tilføjer endnu mere til desperationen i denne kamp.

Der er altså ingen tvivl om at både Lyngby, og i ekstrem høj grad også Horsens, skal gøre alt i deres magt for at få de 3 point her. Det gør det svært at se en kedelig uafgjort. Og med Lyngbys spil på det seneste, er det svært at forestille sig det skulle ende sådan.

Horsens er også begyndt at komme lidt mere fremover stepperne, og det ville da også være håbløst ikke at begynde at gå all in på nogle sejre. Det viste de flot mod Sønderjyske, hvor de kom på tavlen hele 3 gange.

Der er selvfølgelig risiko for en nervøs kamp og afventede kamp her, som bestemt er set før i et afgørende bundopgør. Der skal dog ikke meget til for at sætte gang i kampen, og især hvis Lyngby kommer lige så livligt ud til kampen som mod AaB.

De seneste 5 kampe har begge hold gået over 3/5 kampe.

Spillet findes under Asian linjen.

  • Post published:14/04/2021
  • Post last modified:14/04/2021