AaB – Sønderjyske | 1. juli

AaB – Sønderjyske | 1. juli

1-tallet @ 2.10

Odds fundet – Youbet: 01-07 13:02

Så blev det endelig pokalfinale tid.

Sønderjyske kommer ind til denne kamp, hvor de er godt blandet ind i nedrykningsdramaet. AaB har ventet på denne kamp siden 3-2 sejren mod AGF, da de ikke kan nå noget i ligaen mere.

AaB fik en fantastisk forberedelse til denne kamp, med en 4:1 sejr over AGF, hvor de bedste spillere i truppen fik god momentum.

Sønderjyske har også været i god form for nylig, og fortjente mere i den seneste indbyrdes, hvor AaB efter 80 minutter fik scoret 3 mål til en 3:1 sejr. Den indbyrdes kamp før denne, fortjente AaB dog de 3 point.

Trods en rigtig god start på sæsonen, har Sønderjyske gået fra at være et nyt potentielt top 6 hold, til at være en lunken kop kaffe. Den gode start med god teknisk fodbold sendte masser af positive vibes til Sønderjylland, men de har desværre ikke kunne holde niveauet.

Med en Lucas Andersen i topform, og en tilbagekomst af Thelander der var fremragende mod AGF senest, ligner det at AaB kan stille i stærkeste opstilling her. Netop den stærkeste opstilling har leveret nogle fantastisk præstationer gennem sæsonen, hvor de har slagtet adskillige hold med et fantastisk topniveau.

Med et AaB hold i forventet stærkeste opstilling, der har nedlagt absolut alt modstand i pokalturneringen, kunne dette godt blive en nedsmeltning hvis de rammer topniveauet. Derfor skal de også have mere en 50% for at vinde kampen.

  • Post published:25/06/2020
  • Post last modified:14/12/2020