AaB – FCK | 3. februar

AaB – FCK | 3. februar

Tip: FCK vinder kampen @ 2.25

Kan spilles ned til: 2.10

Bookmaker: Danske Spil

Odds fundet: 15:15 27. januar

FCK fortsætter mod toppen af tabellen

FCK ser ud til at være markant bedre stillet til denne forårspremiere. FCK har hele sæsonen været på bagkant, men er efterhånden ved at få styr på spillet på banen, og ikke mindst alt uroen i klubben.

Det har været op af bakke for AaB i træningskampene, hvor man kommer med 3/3 nederlag, men en målscore på 2:7. Det har altså været en hård start for den nye AaB træner Marti Cifuentes, der har rigtigt meget at arbejde med endnu.

Her ser det meget lysere ud for FCK, der nu står med en træner der har haft tid til at få implementeret sine ideer.

Vi har altså 2 trænere i spil til denne kamp, hvor FCK er meget længere i processen med at få det spillemæssige til at flyde.

FCK kommer fra en træningskamp på 3×45 minutter mod AGF, hvor de vandt 6:1. De har altså fået scoret hele 11 mål i de 3 træningskampe. Jess Thorup virker til at være tilfreds, da han udtaler at næsten hele truppen fik 90 minutter i benene. Han nævner også at han har en bred, stærk og sulten trup til rådighed, hvor der er masser af konkurrence om pladserne.

Det ser værre ud for AaB, der endnu engang har fået Jakob Ahlmann langtidsskadet. En ekstremt undervurderet spiller, med hans utallige indlæg og arbejdsraseri på venstrekanten. Derfor bliver det selvfølgelig et kæmpe savn, hvor man samtidigt ikke har gode alternativer til rådighed. Derudover har kaptajnen og talismanen Lucas Andersen, samt det vigtige nyindkøb Oscar Hiljemark ikke spillet med i træningskampene. Det er derfor også meget usandsynligt at de kommer i spil til denne kamp. Det ligner altså en amputeret AaB trup til denne kamp.

Der har været en del tvivl om AaB’s ansættelse af den spanske Marti Cifuentes. Hans CV er ikke super imponerende, så det er svært at gennemskue hvor godt et match han er for klubben. At man kun har scoret 2 mål i de første 3 kampe kan godt give lidt sved på panden, da AaB har haft alvorlige problemer med skarpheden i hele sæsonen.

Der er en del ubekendte her, men FCK skal altså være et solidt værdispil i denne kamp, hvor de på mange parametre er meget bedre stillede end AaB.

  • Post published:27/01/2021
  • Post last modified:27/01/2021