AaB – FC Midtjylland | 19. februar

AaB – FC Midtjylland | 19. februar

Tip: FC Midtjylland sejr @ 1.80

Kan spilles ned til: 1.75

Bookmaker: Unibet

Odds fundet: 12:55 17. februar

AaB har stadig ekstremt meget arbejde foran dem
Oddset her er måske lige til den smalle side, men der burde alligevel være en knivspids værdi at klemme ud.

AaB viste i sandhed mod Randers (igen igen) hvor uskarpe og uinspirerende de er offensivt. Kasper Kusk er røget i skammekrogen hos træner Cifuentes, og det er nu op til en helt ny offensiv at bikse magi sammen.

Her finder vi det unge talent Hannesbo, den lejede Samuelsen, og den nyindkøbte Prica, der tilsammen udgør de 3 offensive pladser. Alle sammen meget unge spillere, der er meget uprøvede og urutinerede.

Det er altså 3 helt nye spillere der skal forsøge at få det til at fungere sammen, og uden Lucas Andersen til at støbe boldene, er det op af bakke.

Granli, som har spillet sig rigtig fint ind på AaBs hold i denne sæson er i karantæne her. Det er ikke en kæmpe svækkelse, da det unge talent Mathias Ross har masser af potentiale og slagkraft i sig, men det er selvfølgelig et skridt tilbage at man igen skal rykke rundt i midterforsvaret. Positivt for dem er det dog at Hiljemark måske kan komme tilbage i aktion her.

En fin ting for spillet er at der spilles på AaBs hurtige hybridgræs, og med plusgrader forude, burde banen så skarpt til dette opgør. Mindre mudderpøl, og mere teknisk fodbold.

En del regnede nok med at FC Midtjylland ville blæse afsted efter at kunne lægge Champions League eventyret på hylden. Det kan man ikke ligefrem sige der er sket, men man kommer alligevel med 3 sejre i træk, og slider sig frem til sejrene. Det er altså bestemt ikke et FCM hold der lever op til det kæmpe potentiale i truppen, hvilket efterlader plads til forbedringer. Mon ikke det er et spørgsmål om tid før de får taget sig sammen?

Et uprøvet AaB hold der stadig har meget at arbejde med under den nye træner, burde komme under tøflen her mod et FCM hold der ofte ender med at slide sig til en snæver sejr.

  • Post published:17/02/2021
  • Post last modified:17/02/2021