spiltip ikonOdds Tips og Ekspertråd

Bets: 73 | TBP: 103,2% | Balance: +2,36


 

Gratis adgang til odds tips og ekspertråd

podie

Er du på jagt efter gratis ekspert odds tips og ekspertråd?

Du har ramt det helt rigtige sted.

oddsinfo arbejder dedikeret med at levere solide ekspertråd. Vores mission er at skabe værdi for vores følgere med kvalitets odds tips.

Der er en lang liste der står i kø for at få serveret odds tips til deres kuponer. Heldigvis behøver du ikke lede længere, for boden er allerede åbnet lige her på siden.

Vi fylder siden løbende op med sprøde ekspertråd til godtfolket. Og vi tager dig gerne med på betting-rejsen.

Gå på jagt efter et odds tip i oversigten herover.
 

Odds forslag med værdi

Hos oddsinfo arbejder vi hårdt for at kunne give dig odds forslag med værdi.

Fokus for os er på kvalitet frem for kvantitet. Vi arbejder ud fra principperne i Valuebetting, som du kan læse mere om her.

Det betyder, at vi prioriterer gode spilfiduser, frem for at fylde sektionen med flest mulige tips. Imens mange betting sider kun fokuserer på at lægge så mange spil op som overhovedet muligt for at tilfredsstille deres blodtørstige følgere, er vores fokus rent faktisk på kvalitet.

De utallige betting sider der leverer dagens odds tips, tvinger ofte dem selv til at lægge væddemål op hver eneste dag. Væddemålene bliver altså lagt op, lige meget om der er værdi i odds forslagene eller ej. Dette er useriøst og respektløst over for de spillere, der følger med. Og alt for ofte er det en sikker underskudsforretning.

Du kan spørge dig selv hvor ofte du ikke har set dårligt begrundede fodboldtips på Taiwans 5. division, ugen efter at ligaerne er sat i hvile på grund af en landsholdspause. Disse spiltips er giftige, og skal undgås.

Hvis der ikke er noget at spille på med værdi, skal man holde nallerne i ro. Derfor er det også vigtigt, at du ikke følger et tip her på sitet, hvor oddset er faldet mere end det der står i “Spilbar ned til”.

Hos oddsinfo holder vi fingeren på pulsen. Vi deler kun odds tips med en kvalitet vi kan stå inde for.

Det betyder altså at vi har 2 former for hjemmesider:

1. Den normale betting side – der vælger konstant at lægge spiltips op (værdi eller ej), for at følge med efterspørgslen hos de blodtørstige spillere som besøger hjemmesiden
2. oddsinfo – der kun lægger spiltips op, når der rent faktisk er kvalitetsspil i farvandet

 

Hvorfor skal jeg følge netop jeres spiltips?

Der er rigtigt mange hjemmesider derude, der tilbyder spiltips.

Rigtig mange.

Der er dog en række problemer ved dette. Her kan du se et par af dem:

1. Mange hjemmesider fokuserer på at lægge så mange spil op som muligt, hvilket giver ekstremt mange spiltips uden værdi.
2. Mange hjemmesider snyder med falske odds der aldrig har været spilbare – eller med odds der “hænger” hos en bookmaker, hvor det er et spørgsmål om sekunder før der kommer et stort odds fald.
3. Mange hjemmesider smider tipsters ud der er i minus, og erstatter dem med nye.
4. Mange hjemmesider sletter gamle tips, der gør hjemmesidens spiltip oversigt komplet umulig at gennemskue. Dette gøres ofte på baggrund af punkt #3. Her smider hjemmesiderne de tipstere ud af butikken, som sluttede af med et minus i regnskabet.

Punkt nummer #4 er grunden til, at flere hjemmesider kan holde deres regnskab i plus for evigt.

Det er ret simpelt faktisk. Du skal bare følge den her magiske formular:

1. Behold de eksperter der er i plus.
2. Smid de eksperter ud der er i minus.
3. Opdater det samlede regnskab, så det kun indeholder de eksperter der er i plus.
4. Tillykke – dit regnskab er i plus for evigt.

Bundlinjen her er altså, at der på ingen måde er garanti for at du kan tjene penge ved at følge siderne. Tværtimod vil du i længden tabe penge, imens du bliver forblændet af hjemmesidens kreative regnskab.

Disse tre grunde burde være nok grund til at holde nallerne væk fra størstedelen af de mange betting sider derude.
 

Fuld fokus på fodboldtips ⚽

bueskytte skyder indenfor rammen

Her på siden har vi udelukkende fokus på fodboldtips, med mange års erfaring som trofaste fodbold-følgere.

Modsat andre sider, prøver vi ikke grænser af med flere forskellige sportsgrene. Her holder vi fuldt fokus på fodboldtips, uden undtagelser. Dette tager udgangspunkt i en lang rejse over mange år med test og forsøg mod at finde frem til ekspertområdet.

Med selve spiltippet der bliver foreslået, følger en uddybende beskrivelse af de mange forhold i kampen. På den måde får du lidt ekstra bonus fodboldviden med i hatten som du kan nyde.

Det samlede fokus er altså på at levere de bedst mulige fodboldtips til de trofaste følgere.
 

Skarpt blik på Premier League og Superliga tips

For at gøre fokus endnu mere skarpt, vil de fleste odds tips du finder på siden, være Premier League og Superliga tips.

Og hvorfor så det?

Betting handler i høj grad om at finde sin edge. Det vil sige at finde det sted hvor man har nok ekspertviden til at konkurrere med bookmakerne. Derfor handler det om at begrænse sig til et par enkelte ligaer, da det er urealistisk at man skal kunne følge med i alle fodboldligaer i hele europa på samme tid.

Hvis man skyder i øst og vest med statistisk-spil på alle mulige ligaer som man ikke har et tæt kendskab til, vil det være nærmest umuligt at konkurrere med bookmakerne. På dette tidspunkt har du dog nok regnet dig frem til, at betting kræver et større indblik i ligaerne man spiller på, end det man får ved kun at kigge lidt form og statistik. Husk at der altid er masser af guldkorn at hente i vores Odds Guide, hvis du vil forbedre din betting.

Vi glæder os til at pynte på dit regnskab. Følg dagens odds tips lige her.