Surebetting – Vejen til sikre odds med surebets

Surebetting – Vejen til sikre odds med surebets

Sikker gevinst på odds lige meget hvad?

Det lyder måske til at være for godt til at være sandt med sikre odds – men det er det faktisk ikke. Der er dog en del bump på vejen før vi kan slippe afsted med det.

Lad os dykke ned i det.

Surebetting (også kaldet Arbitrage eller Safebetting), er muligt når du spiller på alle udfald i et væddemål, hvor oddsene tilsammen giver en tilbagebetalingsprocent på over 100%. Du er altså garanteret at tjene et bestemt beløb, ved at fordele din samlede indsats på alle de mulige udfald der er i det udvalgte væddemål.

Lad os gå til sagen og se et eksempel på det.

Real Madrid – Barcelona. Spiltypen er o/u 2.5 mål.

Bet365: o. 2.5 mål: 2.05 – u. 2.5 mål: 1.90

Unibet: o. 2.5 mål: 1.90 – u. 2.5 mål: 2.05

Her placerer du din indsats på begge udfald af væddemålet – altså både over og under 2.5 mål, ved to forskellige bookmakere.

1. Du placerer 1000 kroner på over 2.5 mål ved bookmakeren Bet365 til odds 2.05.
2. Du placerer 1000 kroner på under 2.5 mål ved bookmakeren Unibet til odds 2.05.

Med de 2000 kroner placeret lige delt på begge udfald, er du garanteret en fortjeneste på 50 kroner. Det er altså fuldstændigt ligegyldigt hvordan kampen ender.

Her har vi skaffet os en sikker fortjeneste på 2.5%.

Lækkert nok, ikke?

Hvor gemmer de sikre odds sig henne?

Nu spørger du sikkert dig selv, hvor man kan finde disse smagfulde surebets.

Der er en del hjemmesider derude på det der internet, der gør det muligt at finde sikre odds. Hjemmesiderne har forbindelse til de aktuelle odds ved en række forskellige bookmakere. På den måde kan de sammenligne bookmakernes odds på kryds og tværs af hinanden, og fremhæve de kampe hvor der opstår en mulighed for surebetting. Det er en simpel beregning, hvor oddsene sammenlignes for at komme op på en tilbagebetalingsprocent over de 100%.

Når der sker store oddsfald, er bookmakerne dog normalt hurtige til at få nedjusteret deres odds, så de ligger på niveau med de andre bookmakere. Der er også en risiko for at hjemmesiden til odds sammenligning er langsom til at få opdateret bookmakernes odds. Så kan du stå og se dum ud, når du har fået placeret det første bet, og ikke kan placere dit andet bet der skal sikre dig en sikker gevinst.

Det er en af grundene til at man skal have meget hurtige snitter for at slippe afsted med surebetting.

Disse sider er kun en google søgning væk. Der anbefales ikke nogen surebetting sider herfra, da vi ikke er de store surebetting fans her på oddsinfo. Vi giver dig dog gerne en lille hånd til generelle sider hvor du kan sammenligne odds, som vi altid anbefaler inden du placerer væddemål for altid at kunne spille de højeste odds.

Mere om hvorfor vi ikke anbefaler surebetting herunder..

Surebetting er svært at slippe afsted med

Nu kommer den kedelige læsning.

Surebetting er en sjælden mulighed, da de fleste bookmakeres odds sætning er så ens. Dette gælder både når bookmakerne først lægger sine odds ud, og ved den løbende justering.

Du skal derfor være smidig som en laks, hvis du skal nå at fange to bookmakere der ligger så skævt i forhold til hinanden, at du kan lave et sure bet.

Problemet her, er at bookmakernes teoretiske tilbagebetaling ligger en del lavere end de 100%. Og som du nok kan huske, skal vi over 100% for at surebette.

Husk at passe på snitterne, da surebets ofte kun er tilgængelige i meget kort tid.

Hvis 2 bookmakere ligger meget skævt i forhold til hinanden, er det ofte kun et spørgsmål om tid, før bookmakeren der hænger, indstiller deres odds til at følge resten af bookmaker markedet.

Da bookmakerne justerer deres odds løbende, kan oddset ved bookmaker 2 være ændret, når du har lavet dit indskud ved bookmaker 1.

Det er ikke super fedt at stå tilbage i denne situation, hvor du ikke længere kan skaffe dig den sikre gevinst, men gå ud med et tab.

Husk at du skal have en bruger ved flere bookmakere for at kunne gøre dette. Vi anbefaler klart at have en konto ved så mange bookmakere som muligt. Læs mere om de danske bookmaker sider her.

Muligheden for sikker gevinst på odds ved odds bevægelser

odds forandring

Du kan også bruge surebetting hvis du har spillet et odds tidligt, der efterfølgende falder.

Eksempel: Du har fanget en hjemmesejr til 2.00, som nu er faldet til 1.60. Du har nu mulighed for at surebette dig til en sikker gevinst. Det er det samme som at bruge luk væddemål funktionen, som de fleste bookmakere tilbyder. Husk dog at tjekke odds ved dine bookmakere på det modsatte udfald, da det ofte giver dig mere værdi for pengene.

At se ens odds falde, er noget der kan få den mest erfarne better til at gnide sig i hænderne.

Men hvad gør man egentlig i sådan en situation?

1. Læner sig tilbage i stolen med sit værdispil, da oddset er faldet?
2. Tager den sikre gevinst med surebetting?

Vi anbefaler klart #1. Hvorfor? Forestil dig det her.

Lad os sige at vi inddeler dine væddemål i to bunker.

Bunke 1: De væddemål, hvor oddset på dit væddemål er faldet til kampstart

Bunke 2: De væddemål, hvor oddset på dit væddemål er steget til kampstart

Bunke 1 er dine gode spil, da bookmakerne ved kampstart mener at oddset skulle have været lavere end det odds du spillede. Her antager vi at der er positiv betvalue.

Bunke 2 er dine dårlige spil, da bookmakerne ved kampstart mener at oddset skulle have været højere end det odds du spillede. Her antager vi at der er negativ betvalue.

Og nu til den store pointe:

Bookmakerne kører med en teoretisk tilbagebetaling på et stykke under de 100%. Det betyder at du i teorien betaler et ekstra gebyr, da du køber et ekstra væddemål på det modsatte udfald.

Hvis du altid surebetter på dine gode spil i bunke 1, sælger du alle dine gode spil med et gebyr.

Alt imens du lader alle dine dårlige spil fortsætte.

Det betyder med andre ord at:

1. Du betaler gebyr af dine gode spil, som er de spil der skal skabe dit langvarige overskud
2. Du lader dine dårlige spil køre videre, som er de spil du taber penge på i længden

Kan du se hvordan det er en dårlig investering?

Så læn du dig bare tilbage i stolen med dit flotte odds der er faldet. Der er nemlig en god chance for at det er et værdispil. Hvis du endnu ikke er bekendt med værdispil, så læs guiden til valuebetting her.

  • Post published:03/02/2021
  • Post last modified:10/06/2022