Odds bedre med disse 5 sider til Odds Statistik

Odds bedre med disse 5 sider til Odds Statistik

Statistik er næsten umuligt at komme udenom når vi snakker betting.

Som oddser er det en kæmpe hjælp at have hurtig adgang til let og overskuelig odds statistik. Vi har samlet 5 af de bedste odds statistik sider, så du kan have det rigtige værktøj klar, når du skal finde dit næste væddemål.

Når du arbejder med odds statistikker, er det vigtigt ikke at udvælge væddemål udelukkende ud fra statistik. Statistikker kan aldrig stå alene. Der skal mere til end lidt talkiggeri, hvis du vil slå bookmakerne. Du kan nok også være ret sikker på, at bookmakerne har taget højde for statistikkerne op til den kommende kamp. Deres avancerede algoritmer og oddsætning kan simpelthen ikke slås i længden, af en person der sidder og kigger lidt på holdenes form, og tidligere indbyrdes kampe.

Betting er meget mere kompliceret end lidt hurtig statistik-kiggeri. Og lige netop statistikker, er nok det sidste du kan slå bookmakerne på. Der er langt flere faktorer indblandet i et odds, end bare statistik.

At bookmakerne har statistik i betragtningerne, samt at det er informationer der kan findes og læses af alle personer, gør det endnu sværere at slå markedet kun på stats.

Stir dig ikke blind i odds statistik

statistik oversigt

Mange bettere bliver dagligt forblændet af “gaveodds”, som pakkes ind i form af høje odds, på hold der er i rigtig god form. Hvis man ikke kigger nærmere på kampen, risikerer man at gå glip af meget vigtige detaljer.

Hvad hvis holdet prioriterer en kommende kamp i stedet?
Hvad hvis halvdelen af holdet er skadet?
Hvad hvis holdet stiller op med hele reserveholdet?

Du skal derfor have dine egne ideer og tanker i spil, når du laver din chancevurdering af kampen. Dette kan for eksempel være skader, karantæner, holdets motivation, prioritering af kampprogrammet osv.

For at tage jagten mod værdispil et step længere, kan du bruge Expected Goals. Expected Goals (XPG), er en rigtig god tilføjelse til statistik research, da XPG fortæller os en historie med langt flere detaljer, end hvis vi kun kigger på kampens resultat. XPG giver os altså et hint om hvorvidt resultatet af kampen var fortjent, ved at se nærmere på hvor mange mål hvert hold burde have scoret.

Med et halvt øje på Expected Goals, får du meget mere information afsløret om kampens forløb, end hvis du kun kigger på resultatet.

Du kan læse mere om Expected Goals her, samt se en oversigt over hvilke sider der viser det.

Nok snak – Lad os se nærmere på statistisk siderne.

#1 – Flashscore

Link til Flashscore.

Flashscore giver dig alt hvad du har brug for, til generel odds statistik. Flashscore har en meget bred række ligaer du kan få data fra, og statistikkerne er præsenteret på en simpel og overskuelige måde.

De har også et rigtigt godt app, hvor man hurtigt kan danne sig et overblik over statistikker til kommende kampe.

Derudover kan man markere favorit ligaer. Favorit ligaer giver et rigtigt godt overblik over dine foretrukne ligaer, så du altid kan holde øje med relevante odds. Der er også mulighed for at markere favorit kampe, hvor du kan modtage notifikationer live under kampen.

#2 – Soccerway

Link til Soccerway.

Hvis du søger efter endnu mere obskure/lavt rangerede ligaer og kampresultater, kan du tjekke Soccerway ud.

Soccerway tilbyder langt henne af vejen det samme som Flashscore, men de mange ekstra ligaer gør den til et godt alternativ.

#3 – Adamchoi

Link til Adamchoi.

Adamchoi leverer en rigtig overskuelig oversigt over en masse forskellige spiltyper.

De har blandt andet statistik på hjørnespark, begge hold scorer, over/under mål og meget mere.

Der kan filtreres efter intervaller, altså eksempelvis forskellige hjørnesparkslinjer – over 6.5, over 7.5, over 8.5 osv. Dette gør det let at se om et hold “dækker linjen”.

#4 – Windrawwin

Link til Windrawwin.

Winddrawwin er et alternativ til Adamchoi, der præsenterer deres statistikker på en lidt anderledes måde.

De har dog både et andet udvalg af ligaer, og et andet udvalg af spiltyper.

De kan derfor med fordel begge bruges, afhængig af hvilke informationer du søger.

#5 – Totalcorner

Link til Totalcorner.

Totalcorner er, som du nok kan gætte, en hjemmeside der fokuserer på hjørnespark.

De har masser af statistikker på meget lavt rangerede ligaer. Dette gør at du kan finde statistikker på nærmest alle kampe, du kan finde ved bookmakerne.

Derfor er det en god tilføjelse til dine statistik sider, hvis du spiller på kampe i obskure ligaer.

Vær skeptisk over for forudsigelser og algoritmer

Velkommen til internettet. Her skal du ikke tro på alt du læser.

Det samme gælder for de mange statistik sider på nettet, der laver forudsigelser om kampresultater.

Disse sider er ofte ikke andet end simple matematiske formler, der spytter et resultat ud baseret på nærmest ingenting.

Der er absolut ingen grund til at smide penge efter væddemål, ud fra de værdiløse informationer du får her.

Så husk at være skeptisk når du ser en side have regnet ud at Manchester United har 64,53% chance for at vinde deres næste kamp, baseret på sin magiske algoritme.

God statistik jagt!

.. og følg gerne med i vores odds tips for inspiration til dit næste væddemål. Her er der ingen magiske algoritmer og tarvelige statistik bets.

  • Post published:03/02/2021
  • Post last modified:09/06/2022