De 2 bedste Odds Sammenligning sider i 2022

De 2 bedste Odds Sammenligning sider i 2022

Der er masser af odds sammenligning sider på det der internet.

Men hvilken side kan give dig det bedste odds overblik?

Vi giver dig her et bud på de bedste odds sammenligningssider der findes på markedet lige nu. Giv dem selv et skud, og find din favorit.

sammenligning af odds

Der findes desværre ikke 1 komplet løsning, hvor du kan finde odds på alle dine yndlings spiltyper. Heller ikke med odds på alle bookmakere med dansk licens. Derfor skal der for det meste lidt gammeldags benarbejde til, for at få det fulde overblik, og finde det bedste odds.

Ved at sammenligne odds er du på det helt rigtige spor. Som oddser skal vi altid sikre os, at vi kan spille det højest mulige odds på tværs af de bookmakere vi kan spille hos. På den måde er vi godt på vej til at optimere odds indtjeningen.

Den korte tid der skal til for at få sammenlignet odds, er rigtig godt givet ud. Og den kan endda være afgørende for om vi tjener penge i længden.

Hvis du vil forlænge levetiden på din bookmaker konto, er det en god ide ikke at spille alt for mange odds der “hænger” ved kun 1 bookmaker. Bookmakerne følger i meget høj grad hinanden, og det vil ofte være et spørgsmål om tid før oddset ved den hængende bookmaker bliver nedjusteret. Hvis du konsekvent udnytter de hængende odds, vil du komme til at slå lukkeoddset nærmest hver eneste gang. Dette sender et stort faresignal til bookmakeren, som kan ende med at limitere dig. Du kan læse flere tips til hvordan du undgår at blive limiteret her.

Ha’ et halvt øje på Pinnacle

Pro tip: Når du sammenligner odds, er det en god ide at have et halvt øje på bookmakeren Pinnacle. Pinnacle er stor international bookmakere, som modtager rigtigt mange indskud, fra rigtigt mange kunder over hele verdenen. Pinnacle har desværre ikke licens i Danmark mere, og det er lige nu ikke muligt at oprette en konto hos dem. Deres odds er dog en god rettesnor for hvordan oddsene burde være sat i en kamp.

De mange indskud fra Pinnacles brugere, gør det lettere for bookmakeren at finde frem til om oddsene på en kamp skal justeres. Hvis de pludselig modtager en ordentlig røvfuld indskud på hjemmeholdet over en meget kort periode, kan det være et signal om at der er kommet nyheder der øger hjemmeholdets chance for at vinde. Eksempelvis at udeholdets målmand er skadet. Pinnacle bruger aktivt disse indskud til at vurdere om oddsene skal korrigeres. De mange indskud hjælper altså Pinnacle med at sætte korrekte odds på deres kampe.

Pinnacle kører med en meget høj teoretisk tilbagebetaling. Derfor er der potentiale for at du står med et godt odds, hvis du kan finde en dansk licenseret bookmaker, med et odds der ligger højere end dem.

Som et ekstra plus kan hjemmesiderne give dig mulighed for at opsnuse surebets. Du kan læse mere om surebets her.

Odds sammenligner #1 – Oddsportal

Link til Oddsportal.

Oddsportal giver et rigtigt godt overblik, er let at navigere rundt i, og er meget overskuelig.

Der er en del bookmakere til stede her med europæisk licens. Dog ikke helt lige så mange som Betbrain pt.

Deres odds er meget stabile, og man finder sjældent et odds her, der ikke også er opdateret ved bookmakeren.

De har desuden en kæmpe historisk database over kampe. Dette kan du bruge som et redskab til at tjekke odds bevægelser og lukkeodds på de forskellige bookmakere. Det er især relevant at tjekke Pinnacles lukkeodds, da de giver et godt indblik i hvad det rigtige odds skal være.

Du får altså et overblik over den kampens odds udvikling hele vejen indtil kampstart. Hvis du smækker analysebrillerne på, er der masser af guf at hente her.

Odds sammenligner #2 – Betbrain

Link til Betbrain.

En af fordelene ved Betbrain, er at de har odds på flere europæiske bookmakere end Oddsportal.

De er samtidig bedst ved specialspil, såsom hjørnespark, kort og mere.

Der er generelt en del flere spiltyper tilgængelig her, hvilket er til stor hjælp for folk der søger alternative spil.

Sammen med Oddsportal udgør de to odds sammenlignere her en rigtig skarp kombination.

Giv dem et forsøg. Og husk at brug en odds sammenligner før du skulle følge vores spiltips her på siden – så du er sikret det bedst mulige odds på markedet.

  • Post published:03/02/2021
  • Post last modified:23/01/2022