Odds Regnskab – Sådan finder du dit overskud på betting

Odds Regnskab – Sådan finder du dit overskud på betting

Er du kommet til punktet i betting karrieren hvor du skal have gang i et odds regnskab?

Du er på det helt rette spor.

At holde styr på ens væddemål med et regnskab, kan afsløre en stor række lækre detaljer om dine spil. Detaljer som normalt ville gå totalt forbi din snude.

regnskab

Betting handler i høj grad om evnen til at reflektere over dine bets. Du skal løbende tænke dine væddemål grundigt igennem, og forholde dig kritisk til dem.

Var kamp forløbet som du havde forventet? Skete der noget i kampen, som du burde have taget større hensyn til inden kampen startede? Fandt du i løbet af kampen ud af noget, som du kunne have undersøgt forinden?

Dette er et par eksempler på nogle af de spørgsmål du kan stille dig selv. Med en kritisk tilgang til dine væddemål, både før og efter kampen, kan du skabe et godt grundlag for at lære af dine fejl. På den måde bliver du klogere på dine spil, og kan komme i gang med at optimere din spilstrategi. Et regnskab hjælper dig med netop dette.

Sæt regnskabs-rejsen i gang med det samme

Hvis du ønsker at starte rejsen med det samme, anbefaler vi en af de to løsninger her:

1. Odds regnskabsprogrammet Betdiary
2. Odds regnskabsprogrammet Bettin.gs

Begge websites er helt gratis, så det er bare om at teste løs og finde den der passer dig bedst.

Når du får din bets registeret, vil du hurtigt få en stærk indsigt i dine spil. Det får du ved at se hvordan du klarer dig i de forskellige sportsgrene, ligaer, spiltyper, odds intervaller og meget mere. Det kunne også være statistik i forskellige måneder af året. Måske er det tid til at ligge dine fodbold bets på hylden i sommermånederne, hvor der næsten kun er venskabskampe?

Med denne indsigt får du en stærk vej til at analysere dine spil til bunds.

Jo hurtigere vi ved hvad der virker, jo hurtigere kan vi komme i gang med at tjene penge.

For at hjælpe dig på vej i dit analysearbejde med spillene, får du her et par gode hints med ting du skal være opmærksom på, før du danner dine endelige holdninger.

Husk variansen

Med dit odds regnskab på plads, er du godt på vej til at få en stærk indsigt i hvor dit overskud skabes.

En meget vigtig ting der skal stå øverst på din huskeliste, er hvor stor en betydning varians har i betting. Hvis du ikke har en stor nok samplestørrelse – altså et højt nok spil at gå ud fra, vil tilfældigheder have en meget høj indflydelse. Dine 20 spil på Bundesligaen med 140% tilbagebetalingsprocent, garanterer dig altså ikke at du har ramt olie. Der er stadig en stor usikkerhed om hvorvidt det bare skyldes tilfældigheder. Jo flere spil du har, jo mere kan du stole på at din tilbagebetalingsprocent er korrekt.

Dette giver dog bestemt ikke nogen garanti for at du kommer dovent til dine næste spil. Dine kommende spil skal stadig placeres med mindst samme skarphed som før. Dertil er der muligheden for at din edge kan forsvinde, hvis bookmakerne bliver skarpere til at sætte deres odds.

Der skal altså en stor sample til, før du kan danne ordentlige konklusioner. Hav dette med i dine tanker, næste gang dine tænder løber i vand over at se et kæmpe overskud på kun en håndfuld bets.

PS: Jo højere odds vi arbejder med, jo højere vil variansen også være. Derfor skal din sample være tilsvarende større, jo højere odds du spiller med, for at lave rigtige konklusioner.

Gør mere af det du er bedst til

Hvis du allerede har fået tilføjet dine væddemål til regnskabet, er du nok allerede godt i gang med at finde ud af hvad du gør godt, og ikke gør godt.

Måske er det på tide at droppe de mange forskellige sportsgrene, og kun fokusere på en enkelt? Det er et større arbejde at følge med i flere sportsgrene. Ved at specialisere dig i en enkelt sportsgren, kan du stå skarpere og mere fokuseret.

Måske er det på tide at droppe de mange spiltyper, og udvælge et par stykker at fokusere på? Selvom du har en solid viden inden for en bestemt sportsgren, betyder det ikke nødvendigvis at du kan være profitabel på alle spiltyper.

Med et laser fokus på det du er bedst til, kan du hurtigere få barberet de dårlige spil fra, og fokusere på det der rent faktisk skaber dit overskud.

Så kom du roligt i gang med at føre regnskab over dine bets. Dit dankort vil takke dig.

Hvis du er på jagt efter mere inspiration til dit odds eventyr, kan du drible hen til odds guiden her.

  • Post published:29/05/2020
  • Post last modified:10/06/2022