Live Betting – Det skal du vide før dit næste Live Bet

Live Betting – Det skal du vide før dit næste Live Bet

Er du kommet med på Live Betting bølgen endnu?

Live betting er meget anderledes end pre-game betting. Derfor er der flere ting du skal have med i tankerne, når du sætter dit næste live bet.

Liveodds er super interessant som spilform, da du får en masse ekstra information foræret løbende under kampen. Al den ekstra viden du får her, er ikke nødvendigvis indregnet i de odds der tilbydes under kampen. Det giver en mulighed for at fange bookmakerne på det forkerte ben.

Hvis du har rigtig godt styr på hvordan kampen udvikler sig, kan der gemme sig en mulighed for at tjene penge på live odds.

Med hurtige hænder og det odds tekniske på plads, kan der blive åbnet en ny verden op for dig med sprøde odds. Sprøde odds som ikke er blevet justeret korrekt af bookmakerne, i forhold til det dine øjne ser.

Bookmakerne har nemmere ved at justere oddset korrekt før kampen, uden al den kvalitetsinformation der kommer med kampens udvikling. Det er nok optimistisk at tro, at bookmakerne skulle sidde manuelt og justere samtlige live kampe på programmet. Det er netop her vi skal finde vores edge.

Med træning og øvelse, samt et skarpt odds-øje, kan du ende med en fordel over de stakkels bookmakere.

Lad os dykke ned i det, så vi kan give os selv de bedste chancer for at tjene penge på live odds.

Prøv dig frem og find din liveodds edge

liveodds ide

Med live betting har vi helt andre arbejdsbetingelser end med den normale pre-game betting.

Du har måske allerede fundet din edge med en bestemt spiltype i pre-game betting. Dette betyder dog ikke nødvendigvis, at du kan gøre det samme med live betting. At du er skarp på pre-game fodbold, gør dig ikke automatisk skarp på live fodbold betting.

For at finde din edge, kan du prøve dig forsigtigt frem med forskellige spiltyper. Det kan være at din styrke ligger i at forudse om der kommer kort, hjørnespark, eller noget helt andet.

Husk at tjek op på alle dine spil efter hvert eneste væddemål. Ved konsekvent at gøre det, får du reflekteret over om dine tanker om kampen er rigtige. Det er vigtigt for os at vide, om vi kan gennemskue kampens forløb. Selv en blind høne finder valuebets. Vores opgave er at gøre det kontinuerligt. Igen og igen.

Ved at følge kampens udvikling tæt, får du afsløret en masse lækre detaljer om hvordan kampen fortsat vil udvikle sig. Og ja, selvfølgelig er der en høj grad af tilfældighed med i spil her, og din krystalkugle vil ikke virke hver gang. Vi er dog på rette spor, så længe vores bets har en positiv betvalue.

Følg kampens udvikling på banen i stedet for at glo statistikker

Det fede ved livebetting, er at du kan komme langt med at være skarp på kampens udvikling. Det vil sige, at du ikke nødvendigvis behøver at kende skostørrelsen på alle 22 spillere på banen. Med et falkeøje på kampen, kommer du hurtigt længere, end ved at placere dine spil ud fra ren statistik. Statistik som du kan være sikker på at bookmakerne er helt opmærksom på. Ved at følge kampens udvikling, kan vi slå bookmakerne med mere og bedre information end dem.

Du kan eksempelvis holde øje med, hvornår en kamp går død, eller hvornår begge hold ligner at de er tilfredse med et enkelt point på kontoen. Det kan også være at det ene hold gør alt de kan for at jagte et mål, mens det andet hold står super skarpt på deres kontraer.

Husk at være opmærksom på hvilke spiltyper du vælger. Der er ofte en lavere teoretisk tilbagebetaling på spil såsom “Næste mål” eller “Dobbeltchance”. Her kan det være en fordel i stedet at tage en lignende spiltype med en højere teoretisk tilbagebetaling, såsom Asian Handicap på kampens resultat.

Ved meget lavt rangerede ligaer, er tilbagebetalingen normalt en del ringere end du regner med. Du skal altså vurdere at bookmakerne tager ret meget fejl i deres odds sætning, før der er værdi her.

Prøv at tjekke tilbagebetalingen på et live spil i en 3 divisions kamp i en sløj liga. Jo længere ned tilbagebetalingen kommer, jo skarpere skal du være for at kunne tjene penge på det i længden. På den anden side, kan det netop være her du har gode muligheder for at vide mere end bookmakerne.

Vi siger overhovedet ikke at det ikke er muligt at tjene penge på lavt rangerede ligaer. Pointen er blot at vi ved decideret blindt spil vil bløde flere penge end på en liga såsom den engelske Premier League.

Husk at arbejde med din kølighed og psyke

Live betting er ikke et spil for skrøbelige sjæle. Det kræver at du har en stærk psyke, og at du kan holde hovedet koldt i dårlige stimer.

Live betting går stærkt. Man skal være disciplineret, for at kunne stå imod de mange fristelser der opstår, med odds der opdateres konstant.

Live betting kan hurtigt blive et middel til at jagte ens tab. Dette er opskriften på ludomani. Det skal vi ikke have noget af. Du skal vide hvornår du skal lægge mobilen fra dig, og i stedet nyde kampen.

Det er let at blive fanget i fælden med at gå fra kamp til kamp, og spille på at der kommer ekstra mål. Vi skal ikke ende i den her situation.

Husk derfor at arbejde med den mentale del. Du skal kunne modstå fristelserne og være skarp, for at ramme de rigtige odds.

Det er surt at se dagens overskud efter en god dag på kontoret gå op i røg efter et par hurtige live bet fejlskud. Live betting går hurtigt, og det kræver tilvænning.

Få en ekstra live betting fordel med flere bookmakere

Ligesom ved pre-game betting, er det nødvendigt at være tilstede ved så mange bookmakere som muligt. Selvom bookmakerne ofte læner sig meget tæt op af hinandens odds, skal det aldrig undervurderes altid at have mulighed for at kunne spille ved bookmakeren med det højeste odds.

Bookmakere kan sagtens ligge med forskellige odds på live betting. Derfor ville det være dumt ikke at holde øje ved flere bookmakere, når du skal placere dit næste live odds væddemål. Vejen til live odds profit er brolagt med altid at kunne spille det bedst mulige odds.

Alle bookmakere kan efterhånden prale med at have en god og stabil live-sektion, hvor man kan placere sine live væddemål.

Husk derfor at holde øje med dit udvalg af bookmakere, så du sikrer dig det bedst mulige odds.

Du kan se en liste over alle bookmakere med dansk licens her.

Følg os også på Facebook og Twitter, hvor der vil blive lagt live odds tips op.

God vind med at skabe live betting profit!

  • Post published:20/05/2020
  • Post last modified:10/06/2022