Hvordan Oddser man? (Den komplette guide for nye oddsere)

Hvordan Oddser man? (Den komplette guide for nye oddsere)

Er du ny i odds gamet?

Med denne guide bliver du hurtigt sat ind i hvordan man oddser, så du kan få en god start på din odds rejse. Hvis du er helt blank op til nu, kan det være en fordel også at læse guiden til hvad odds er.

At tjene penge på betting er ikke simpelt. Det er en længere proces end den Thomas Frank altid har snakket om i sin tid med Brøndby, og man kan bruge årevis på at finpudse sin strategi. Lektionerne stopper aldrig med at ramme dig i ansigtet, og du vil sandsynligvis opleve at du hele tiden lærer noget nyt – både om betting og om dig selv (og især om din psyke der nok kommer under pres en gang eller to).

Her i guiden vil vi forsøge at hjælpe dig så godt i gang som muligt.

For at komme i gang med at oddse, skal vi først have fundet et sted at placere vores væddemål.

Lad os komme i gang!

Hvor kan man oddse?

hvor kan man oddse henne

Før at vi kan starte vores betting eventyr, skal vi finde nogen der vil tilbyde os odds, som vi kan spille på. I Danmark står der en hel hær af bookmakere klar til at tage imod vores vores væddemål.

Du kan enten vælge at lave dine væddemål i en kiosk, eller at placere dem ved en online bookmaker.

De fleste danske kiosker er meget begrænsede i antallet af bookmakere. I de typiske kiosker finder man måske en 1-3 stykker, hvor udbuddet strækker sig til Danske Spil, Cashpoint og/eller Tipwin. Dette er en af grundene til, at det klart er bedst at sætte dine spil ved bookmakere online.

Derudover får du meget bedre odds, når du har flere bookmakere at spille hos. De 3 nævnte bookmakere ligger ofte ret lavt i forhold til den teoretiske tilbagebetalingsprocent, hvilket gør det svært for os at tjene penge i længden. Du køber tilmed ind på risikoen om at dine odds på kuponen kan nå at falde, før den overhovedet er kørt igennem maskinen og købt.

Derudover er det nærmest umuligt at reagere på team news før bookmakerne har nedjusteret deres odds, da man først skal i skoene og ned i kiosken.

Dette er et par af grundene til, at vi i resten af guiden tager udgangspunkt i at spille ved bookmakere online.

Spil hos online bookmakere

Det vil desuden meget ofte være muligt at hente et højere odds, når du sammenligner odds på tværs af siderne. Det kan for nogle virke tamt at spille odds 1.95 i stedet for 1.90, men i længden kan det være afgørende for om du skaber overskud. Derfor bør du altid bruge de få sekunder der skal til, for at sammenligne odds på tværs af siderne. Dette kan du lynhurtigt gøre, ved at bruge en odds sammenlignings hjemmeside. Klik her for at se de bedste sider til at sammenligne odds.

Vi anbefaler bookmakerne Bet365, Nordicbet og Unibet som en god kombination af bookmakere til at starte med. Ved at bruge disse, får du en god bredde i spil varianter med en høj teoretisk tilbagebetaling, samt løbende bonusser og spil kampagner.

Bonus info: De 3 bookmakere tilbyder Asian Handicap linjer, med en højere tilbagebetaling end normalt, på en bred række ligaer. Du kan læse mere om Asian Handicap her.

Sådan laver du en odds kupon

Lad os se på hvordan vi får lavet vores odds kupon hos bookmakeren.

I eksemplet her kigger vi på hvordan man får oprettet kuponen hos Bet365 – i en tilfældig fodboldkamp. Du vil dog hurtigt finde ud af, at måden du laver væddemål på online er ret ens. Der er kun en lille forskel designmæssigt på tværs af bookmakerne, så den burde hurtigt sidde på din rygrad.

PS: Her tager vi udgangspunkt i at du allerede har oprettet din bruger. At oprette en bruger, kræver dog ikke nogen større introduktion.

Vi har udset en Silkeborg sejr i weekenden over FC Nordsjælland, og går nu på jagt efter at få placeret væddemålet.

(Spoiler alert: Dette er meget simpelt)

1. Vi vælger først væddemålets sportsgren i venstre sidebar – og derefter ligaen.

2. I ligaoversigten vælger vi kampen.

3. Her ser vi en oversigt over alle de odds der tilbydes på kampen. Vi finder oddset på en Silkeborg sejr, trykker på det, og indtaster vores indsats på 100 kroner.

placer vaeddemaal screenshot

4. Nu er der kun tilbage at trykke på knappen “Placer væddemål”.

Tillykke. Dit odds er nu placeret, og du kan læne dig tilbage og nyde kampen.

Du er nu klar til at placere dine nøje researchede væddemål.

PS: Sæt ikke for mange væddemål, inden du er 100% skarp på bookmakernes teoretiske tilbagebetalingsprocent, og ikke mindst valuebetting.

Men vent – du er ikke færdig endnu. Der er meget at lære endnu, før du kan blive skarp til betting.

Så hop du direkte videre til vores odds guide for flere tips, tricks og viden til hvordan du kan slå bookmakerne.

.. eller find en bookmaker du kan spille ved i listen her.

  • Post published:03/02/2021
  • Post last modified:09/06/2022