Gennemspilskrav – Det skal du vide før Gennemspilning af Bonus

Gennemspilskrav – Det skal du vide før Gennemspilning af Bonus

Er du på vej til at gennemspille en bonus hos en ny bookmaker?

Vi klæder dig bedst muligt på til gennemspilningen.

Velkomstbonusser bliver flittigt benyttet hos de dansk licenserede bookmakere, for at tiltrække nye kunder til butikken. Med bonusserne medfølger gennemspilskrav, som er et helt fair koncept. Der er trods alt ingen virksomheder der bare giver gratis penge væk til folk.

Bookmakerne ved at de fleste alligevel har spillet det meste af bonussen op når de rammer gennemspilskravene. Hvis ikke også startindskuddet. Dette skyldes bookmakernes teoretiske tilbagebetaling, der langsomt æder spillernes bankruller.

Det er en stor fordel at benytte de mange bonusser på tværs af bookmakerne med dansk licens. Med flere bookmakere i lommen, får vi en stor fordel i jagten på overskud. Med lidt disciplin kan vi fint pynte lidt på overskuddet med bookmakernes velkomstbonusser.

Lad os se nærmere på hvordan du kan skaffe lidt ekstra plus på kontoen ved at gennemspille bonusser.

Typiske gennemspilningskrav ved gennemspilning af bonusser

krav til gennemspilning af bonus

De fleste bookmakere, såsom Bet365 og Unibet, tilbyder en bonus på 100% op til 500-1000 kroner. Altså en fordobling af den første indbetaling.

Det mest normale her, er at bookmakerne har et gennemspilningskrav på 6-10x.

Det betyder altså at du skal omsætte det beløb du sætter ind på kontoen 6-10 gange.

Et eksempel på gennemspilskrav hos en bookmaker

Du sætter 1.000 kroner ind på din spritnye bookmaker konto. Dette indskud skal gennemspilles 10 gange. Du skal altså spille for 10.000,-, før at du har gennemspillet bonussen.

Nogle bookmakere kræver derudover at man også gennemspiller indsatsen. Det kan ligne noget i denne stil: “Gennemspilningskrav: x10 + indskuddet”. I dette tilfælde skal der altså spilles for 11.000,-, før bonussen er spillet fri.

Vær opmærksom på, at der ofte er defineret et minimums odds som en del af gennemspilningskravene. Det lyder ofte på et minimumsodds mellem 1.6 – 2.0. Hvis du spiller odds under dette, tæller det ikke med.

Husk også at tjek hvor lang tid du har til at gennemspille bonussen. Kravene her er ofte sat til 60 / 90 dage. Du kan evt. sætte et kryds i kalenderen omkring datoen, så du ikke misser deadlinen. Det kan godt blive lidt stresset i slutningen af perioden, hvis du skal have fart på for at gennemspille. Problemet her er hvis vi begynder at forcere spil igennem, hvor vi ikke er sikre på om vi spiller værdispil.

Hvis du ikke når at gennemspille beløbet, vælger nogle bookmakere at fratrække hele beløbet, inklusiv dit indskud.

Find en balance med at gå efter værdispillene, imens du komfortabelt kommer i land med at nå deadlinen. Det kan skabe en usund adfærd hele tiden at skulle forcere bets igennem. Altså bare at spille for at spille.

PS: Det lyder måske dumt, men det kan faktisk være en fordel for dig ikke at spille alt for klogt når du opretter dine konto. Hvorfor det? På grund af limits. Bookmakerne har nemlig et halvt øje på din spilleadfærd når du opretter dig hos dem. Læs mere om det her.

  • Post published:04/09/2020
  • Post last modified:16/07/2022