Fodbold Skader og Karantæner – Her finder du dem

Fodbold Skader og Karantæner – Her finder du dem

Hvis man vil slå bookmakerne, er det svært at komme udenom lidt manuel benarbejde.

Betvalue hænger ikke på træerne. Derfor skal du have godt styr på kampene, før du begynder at svinge kuponer afsted i blinde.

Skader og karantæner er en kæmpe del af research og analyse arbejdet, før vi giver os i kast med væddemålene. Enkelte spillere kan have en massiv indflydelse på deres hold, og vi bliver nødt til at være forberedt før at vi kan komme op på bookmakernes niveau.

Derfor skal vi helst have styr på hvilke spillere der forventes at starte inde (og på bænken) i den næste kamp. Det er ikke så fedt at stå tilbage med en kupon, på en sejr til et hold der har sat hele B-kæden i spil. Og specielt ikke når informationen om at hele A-kæden sad ude med skader og karantæner, rent faktisk var ude i medierne før da.

Det er ofte her hvor oddset-kiosk-segmentet tror de har ramt guld og olie på samme tid, når de finder en Barcelona sejr mod et svagt hold til næsten odds 2.00. Oddset kan virke nærmest chokerende for et hold med så godt et navn. Men hvad hvis de 6 vigtigste spillere er ude med skade? Det kunne også være at de stiller med hele hele ungdomsholdet, for at spare spillere til næste kamp. For eksempel i et Copa Del Rey opgør, hvor Barcelona vandt den første kamp 8:0 før returopgøret. Det lyder ikke ligefrem som et returopgør der er værd at spilde kræfter på.

Særligt med Barcelona, som nok har den spiller i verdenen med størst betydning for hans hold (Spoiler alert: det er Messi). Man ser kæmpe odds forskelle med og uden den gode gamle Messi på banen.

Husk altid at tjekke flere kilder

tjek liste

Selvom der er en del sider derude der har din ryg med overblik over skader og karantæner, er det stadig en god ide at tjekke flere forskellige sider. Der kan komme skader som måske ikke endnu er blevet opdateret på siderne, eller som siden simpelthen har misset.

Du kan overveje løbende at ha’ overblik gennem et fodbold nyhedssite som Bold.dk, eller holde øje med klubbernes egne hjemmesider.

Med lidt benarbejde på skade og karantæne fronten, står vi et meget bedre sted næste gang vi skal lave en kupon. Hvis en skade eller karantæne er offentligt kendt før kampen (og derfor i medierne osv), er der ikke mange undskyldninger for at have misset den information.

Heldigvis for dig, er det netop derfor vi har samlet denne liste med sider til at hjælpe dig med at finde skader og karantæner til næste gang du skal på kupon-jagt. Det skulle gerne hjælpe dig med at blive langt bedre forberedt til næste gang du skal analysere en kamp.

Med siderne her i baglommen er der ingen undskyldning for ikke at holde sig skarp på skader og karantæner. Så kan du stå skarpere til næste gang der ryger kuponer gennem maskinen.

#1 – Premier League skader og karantæner

Link til Fantasyfootballscout.

Den her side bliver du rigtig glad for.

Fantasyfootballscout er en ekstremt god kilde til at finde skader og karantæner i Premier League.

Her finder du optakter til alle Premier League holds kommende kampe, hvor du får et overblik over hvem der er fraværende, tvivlsomme og i karantæne. Ikke nok med det, får du også serveret en lille gennemgang af trænerens udtalelser og en uddybende forklaring af hvem der er til rådighed.

Husk at holde øje med hvornår nyhederne på siden senest er opdateret. Så undgår du at træde i spinaten og bruge team news fra en tidligere kamp.

På så stor en liga som Premier League, er det ekstremt vigtigt at vide hvilke spillere holdene har til rådighed. Der skal meget til at slå bookmakerne på så stort et marked, og det gør det nødvendigt at have en stor indsigt i holdende.

#2 – Superliga skader og mange flere ligaer

Link til Injuries.

På Injuries kan du få et lynhurtigt overblik over hvilke spillere fra hvilke hold der er skadede, og hvornår de forventes retur.

Det kan du se for både Superligaen, La Liga, Serie A, Bundesligaen og mange flere.

Som der blev skrevet før, er det en rigtig god ide også at tjekke andre sider, da Injuries ikke altid har alle skader med. Det er svært at finde en fejlfri og perfekt løsning der også er helt gratis.

Her får du dog et rigtigt godt udgangspunkt, så du kan komme i gang med din research.

PS: Til Premier League er Fantasyfootballscout stadig klart den bedste.

#3 – Superliga karantæner

Link til Superstats.

Gode gamle Superstats serverer dig her en liste over de spillere der er låst inde i karantæneboksen til den kommende kamp.

Igen igen er det en god ide at krydstjekke om nogle af karantænerne skulle være trukket tilbage (hvis du ellers orker det). Specielt efter VAR kom på bordet i Superligaen, har der været meget fokus på dommerens kendelser, som har fået trukket en del karantæner tilbage efterfølgende.

Så er der ikke meget andet tilbage end at dykke ned i startopstillingerne, så du kan narre de stakkels bookmakere med din stærke viden.

Hvis du er på jagt efter flere odds guldkorn, så hop videre til vores mange odds guides.

  • Post published:12/02/2021
  • Post last modified:12/02/2021