odds guide ikonOdds Guides og Råd

Henze Systemet – Alt du skal vide om Henze Odds Føler du dig heldig? Det bliver vist nødvendigt. Henze Systemet er en…
Skal man betale Skat af Odds Gevinster? 🧾 Få svaret her Har du et par håndører i sigte til bankkontoen efter at have…
Det eneste Odds Program du har brug for i 2022 Hvor får man det fulde overblik over dagens og ugens odds program?…
Multispil – Det skal du vide før dit næste kombinationsspil Fristet af de høje odds og store gevinster på multispil? Vi forstår…
Surebetting – Vejen til sikre odds med surebets Sikker gevinst på odds lige meget hvad? Det lyder måske til at…
Kan man leve af odds i 2022? Du har måske siddet og dagdrømt om at kunne leve af odds,…

 

Bliv bedre til odds med vores betting odds guide

fremskridt

Vil du være bedre til betting og odds?

Med vores betting odds guide, forsyner vi dig med de bedste odds råd, så du kan blive bedre til odds. Formålet med odds guiden er at gøre dig skarpere når du skal vælge dine næste væddemål.

Her finder du en lang liste med odds råd, der bredt dækker de mange forskellige relevante emner inden for den store betting verden. Vi finder førstehjælpskassen frem og forsyner dig med odds hjælp, så du kan stå med de bedste muligheder for at blive knivskarp til betting.

Få vores eksperters odds råd i dag gennem en af de mange guides herover.
 

Odds råd til den lange odds rejse

Du har nok før hørt nogen sige “Betting er et maraton og ikke en sprint”. Hvem end du har hørt sige det – har ret.

At slå bookmakerne på deres egen hjemmebane er en lang rejse. Der er en rigtig mange ting vi først skal have styr på, inden det er realistisk at byde bookmakerne op til dans.

Der skal mere end en løse mavefornemmelser til om hvem der vinder deres næste kamp. Vi skal have fyldt vores rygsæk med mange flere guldkorn end det.

Det er fair nok, hvis du som hyggespiller bare vil tilføje lidt ekstra spænding til kampen. Men er det ikke federe at kunne udnytte dine penge lidt smartere? Det er de færreste hyggespillere der er i stand til at tjene penge. Der er til gengæld rigtig mange hyggespillere, der vil kunne udnytte deres penge en del smartere med den mængde odds hjælp der er at hente her.

Det er bare ikke nok kun at have en stor viden om din yndlingssportsgren. Eller dit yndlingshold. Hvis du ikke har viden om betting med i rygsækken, kommer du til at skyde helt i blinde på dartskiven.

Hvis du for eksempel ikke har styr på, hvordan bookmakerne sætter deres odds – er det ikke realistisk for dig at vurdere om der er værdi at hente i oddset. Derfor skal vi konstant arbejde med vores evne til at vurdere om der er værdi i oddsene vi kigger på. Dette kaldes valuebetting, og du kan læse mere om det her i guiden til betvalue.

Det er altså nødvendigt at du har din værktøjskasse i orden, når du sætter dit næste væddemål.
 

Tips og tricks der hjælper til bedre beslutninger

gode ideer og inspiration til odds

Det kan ikke siges nok gange.

Der skal mere til for at slå bookmakerne, end løse mavefornemmelser og forståelse for sporten.

Du skal vide hvordan odds sættes, hvad der påvirker odds udviklinger, hvad værdispil er og meget meget mere. Du burde også kende til gode værktøjer som statistik sider, Expected Goals sider, odds sammenligningssider, odds regnskabssider og meget mere.

I odds universet er der ingen let vej til overskud. Det kræver arbejde, disciplin og viden, for at kunne træffe gode beslutninger. Det er simpelthen nødvendigt for at sætte ens penge på de rigtige væddemål. Og ikke mindst for at minimere antallet af dumme spil.

Når du har mere med i rygsækken, motionerer du dig selv til at tænke smartere.

Alt dette for at træffe bedre beslutninger, der i sidste ende vil pynte på dit odds regnskab.

Så læn dig bare tilbage i stolen. Helt tilbage..

.. og nyd vores eksperters råd om odds og odds tricks – helt gratis.